Excite

De fedora hoed, ken je hem nog?

Nu aan het begin van de 21e eeuw is de fedorahoed weer helemaal terug. Geheel in moderne stijl, in allerlei modellen, kleuren en prints. De fedora hoed heeft een soort rond model en staat bekend om de ingedeukte voorkant. Vaak schuin gedragen, meestal een tikje naar achteren. Voor welke stijlen is deze hoed geschikt? En wat is er veranderd aan de fedora hoed?

De fedora hoed voor dames

Het fedora hoedje is niet meer alleen bestemd voor privé-detectives, criminelen en andere duistere types. De nieuwe fedora hoed is helemaal gemaakt voor de dames. Sportief, hippie of casual; het fedora hoedje is overal voor gemaakt.

Gevlochten hoedje

Zo kan je al in diverse winkels een rieten fedora hoedje vinden. Geheel in stijl voor de dames met mooie versieringen en in mooie kleuren. Gevlochten hoedjes met roze en beige kleuren. Ook vind je gevlochten hoedjes met gaatjes erin. Een mooie fedora variant voor de hippie dames onder ons.

De casual hoed

Daarnaast zijn er voor de casuals onder ons hele mooie fedora hoeden. Deze hoeden zijn iets strakker gevlochten. Weinig openingen en met een klassieke zwart-witte ruitjes erop. Of juist een effen witte hoed met een brede zwarte band er om heen. Erg casual en heel mooi op een klassieke jurk en een trenchcoat.

Sportieve stijl

Ben je meer een sportief type en vind je een fedora hoed ook erg leuk? Geen zorgen, ook voor jouw stijl is een fedora hoed te vinden. Kies dan niet voor gevlochten modellen, maar de stoffen modellen. De modellen zijn in een effen kleur te krijgen maar ook met bijvoorbeeld een bloemenmotief.

Versier de fedora

Daarnaast kan je de hoed altijd aanpassen naar jouw smaak. Zo doet Mary-Kate Olsen er een mooie sjaal om heen. Dat geeft een speelse uitstraling aan het strakke model. Of kies zelf een mooie stof of lint uit die je om de hoed kan doen. Zo maak je een unieke fedora hoed, helemaal van jou.

Eenvoudig in elke stijl

De fedora hoed is niet meer voor de belangrijke heren maar ook voor de dames. In allerlei kleuren, stoffen en prints, in alle stijlen te dragen. Sportief, hippie en casual. Het model oogt erg simpel. Maar juist door de eenvoud is de fedora hoed makkelijk en door iedereen te dragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020