Excite

Fan van het voetbalshirt

Zoals gezegd kun je tegenwoordig voetbalshirt vormgeven zoals jij dat wilt. Voetbalshirts zijn daarom een uitstekende manier om een teamuitje wat extra glans te geven. Bestel voor je medewerkers een set voetbalshirt met de naam en de kleuren van het bedrijf en organiseer een voetbalwedstrijd tijdens een bedrijfsuitje. Je kunt de namen van de medewerkers op de voor- en achterkant laten drukken. Dat is ook nog eens een origineel cadeau.

Misschien ben je eerder een verzamelaar van voetbalshirts. Wil je dat ene shirt dat een bekende voetballer tijdens een belangrijke wedstrijd heeft gedragen? Vaak ben je duur uit of moet je meedoen aan wedstrijden om zo’n shirt in handen te krijgen. Toch loont het de moeite om op internetveilingen rond te kijken als je op zoek bent naar specifieke shirts. Misschien kom je net die ene fan tegen die het shirt weer door wil verkopen.

Als je fan bent van de vroegere shirts van voetballers, kun je op websites als voetbalshirts.com terecht. Hier worden heuse retroshirts verkocht; de oude wedstrijdshirts van nationale en internationale voetbalteams. Ben je een echte fan, dan kun je alle shirtvarianten van je favoriete club aanschaffen; zowel de oude als de nieuwe.

Ben je eerder op zoek naar een cadeau voor je neefje, zusje, vader of tante en ben je zelf niet zo bekend met voetbal? Let dan goed op van welke club je shirts besteld. Je wil namelijk niet dat je een shirt van de tegenspelers cadeau doet. Lees daarom goed op online sites van welke club de shirts zijn die je wil bestellen en of de namen nog actueel zijn (voetbalspelers wisselen nogal eens van club). Informeer verder bij degene aan wie je het voetbalshirt cadeau wil doen subtiel of ze nog eens kunnen vertellen wat nu hun favoriete voetballer is en bij welke club. Zo doe je geen miskoop.

Afbeelding: Flickr, notpierre

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020