Excite

Lengteverschillen en knalkleuren bij extreme kapsels in 2011

Voor de durfallen zijn de extreme kapsels van 2011 weer een nieuwe uitdaging. De echte extreme kapsels bevatten veel kleur en ontzettend veel creativiteit. Onder extreme kleuren worden voornamelijk knalkleuren bedoeld als paars, rood en roze. Misschien zelfs gecombineerd met geel, blond en blauw. Niet het hele haar wordt gekleurd maar enkel bij de punten. De extreme kapsels zijn gevarieerd in kleur en in lagen.

Felle kleuren op haartrends.nl

Op de website haartrends.nl staan veel extreme en zeer gedurfde kapsels van 2011. Er staan kapsels met kleuren als donkerrood, wit en zelfs groen. De kapsels die de website laat zien, zijn afkomstig van de Lounge Hair Studio. Naast de extreme kapsels geven zij ook advies in de verzorging van deze kapsels. Gezien de vele kleuren, is het haar behoorlijk bewerkelijk. Gekleurd haar vraagt namelijk extra verzorging om vervaging van de kleur te voorkomen.

Lengteverschillen

Een andere kapseltrend dit jaar is verschil in lengtes en dan juist extreme verschillen. Denk hierbij een kapsel waarbij het haar kortgeschoren is aan de ene kant en lang en krullend aan de andere kant. Je kunt hier dus zeker spreken van een asymmetrische. Twijfelen tussen lang of kort haar hoeft dus niet meer. In 2011 mag je het combineren in één kapsel.

Hoe hoger, hoe beter

Voor een avond stappen en feesten zijn de extreme kapsels hoog gekapt en vol met haarlak gespoten. Hoewel deze kapsels behoorlijk bewerkelijk zijn, hoeven ze niet perfect en precies te zitten. Lokken en plukjes hangen los en geven je een stoere nonchalante look. De kapsels sluiten ook prima aan bij de asymmetrische haardracht die zo in is onder de extreme kapsels in 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021