Excite

Nieuwste trend: exotische prints

Wie kent ze niet? De welbekende Hawaï-shirts? Jarenlang verguisd door menig modekenner en modebewuste dochters alom. Wie had het kunnen zien aankomen dat de exotische prints een come back zouden maken? Maar om te voorkomen dat je er uit ziet als een ware Hawaïaanse, geven wij je een aantal tips over hoe je tropische prints het beste kunt dragen.

De exotische prints

De term 'exotische prints' is een verzamelnaam voor een aantal verschillende typen printjes. Je kunt hierbij denken aan een dierenprint, zoals een panter- of zebraprint. Maar ook bloemenprints behoren tot de categorie exotische prints. En natuurlijk mag ook het jungle thema niet ontbreken. Hoe draag de verschillende exotische prints?

Dierenprints

Dierenprints zijn een komend en gaand beeld in de modewereld. De kunst van de dierenprint is om het te dragen op een chique, stijlvolle manier en het niet ordinair te doen lijken. Houd de rest van je kleding dus ook simpel en stijlvol. Kies voor kleuren als zwart en grijs om je dierenprint stijlvol te omlijsten.

Bloemenprints

De bloemenprints zijn er in verschillende soorten; grote en kleine prints. Pas op met kleine bloemen dat het niet een te meisjesachtige look wordt. Zorg dus voor een paar stoere statement accessoires om de look naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je klein van postuur bent, kun je je beter niet wagen aan de grote bloemenprints. Deze doen je nog kleiner lijken. De grote 'florals', zoals ze ook wel worden genoemd, kun je dragen in een maxidress, of rok. Maar de nieuwste trend is om ze te dragen als broek of colbertjasje.

Jungle prints

De nieuwste prints onder de exotische prints is de jungle print. De jungle print kan variëren tropische vruchten, tot oerwoudbewonende vogels als toekans of flamingo's. Ook deze prints lenen zich geweldig goed voor de de huidige trend van bedrukte broeken en jasjes. Om het helemaal spannend te maken, kies je voor neon en felgekleurde accessoires.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020