Excite

Kleding en accessoires van Esprit

Hou je van sportieve kleding of draag je graag jeans met makkelijk zittende shirtjes en comfortabele schoenen en sieraden? Dan is kledingmerk Esprit echt wat voor jou. Esprit heeft overal in Nederland winkels en is bovendien goed verkrijgbaar online, zoals in hun eigen webshop en op online postorderbedrijven zoals Zalando en Wehkamp.

Casual look

Esprit is een merk dat zich heeft toegelegd op een uitgebreide keuze aan comfortabele casual kleding, dat toch voor iedere gelegenheid een outfit kan bieden. Het merk bestaat al sinds 1968 toen het werd opgericht door de Douglas Tompkins en zijn vrouw. Het echtpaar woonde in San Francisco en verkocht de kleding vanuit hun Volkswagen busje op straat of nodigden klanten uit in hun appartement. Inmiddels is de kleding overal ter wereld verkrijgbaar. Zowel de kleding als de schoenen van Esprit garanderen een hoge kwaliteit op het gebied van materialen en afwerking.

Collecties van Esprit

Esprit is een kledingmerk voor alle leeftijden en alle stijlen. Er is een dames- en herencollectie en een speciale collectie voor kinderen. Behalve kleding verkoopt Esprit ook schoenen, zoals sneakers en leren laarzen. Voor de dames is er een uitgebreide collectie trendy lingerie en onderkleding. Ook pyjama's zitten in het assortiment. Accessoires maken eveneens een belangrijk deel uit van de Esprit collecties, denk daarbij aan het hele spectrum van sieraden tot tassen, maar ook wintermode zoals mutsen en sjaals. Ook sjaaltjes en horloges worden in Esprit stijl ontworpen. Zo'n twaalf keer per jaar komt er nieuwe Esprit kleding in de winkels. De collecties heten:

  • edc by Esprit – voor dames van 14 tot 24
  • edc men – trendy kleding voor heren
  • edc accessories – tassen, leren en textielen accessoires voor zowel heren als dames
  • edc shoes – schoenen die passen bij de heren- en damescollecties
  • edc bodywear – lingerie en ondergoed
  • edc youth by Esprit – kinderkleding voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar

Meer van Esprit

Esprit is altijd op zoek naar nieuwe markten. Zo wordt er tegenwoordig gewerkt aan een collectie voor zwangere dames die zich toch trendy willen blijven kleden. Zelfs je baby kun je vervoeren in een Esprit buggy. Ook is Esprit bezig met interieur styling. Het gaat dan niet enkel om woonaccessoires, maar ook behangpapier en zelfs meubels zijn er in Espritstijl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020