Excite

Erotisch ondergoed: verleid je partner

Erotisch ondergoed

Wil jij je partner ook eens echt verleiden? 's Avonds in de slaapkamer kan het er heet aan toegaan, zeker wanneer je ook nog eens voor erotisch ondergoed kiest. Het is helemaal leuk wanneer je partner hier niets van weet. Denk je eens in hoe verrast hij is als hij je ondergoed ziet. De avond wordt er alleen maar beter door!

Setjes

Erotisch ondergoed heb je in allerlei soorten en maten. Je hebt setjes die veel laten zien, maar ook setjes die erg sexy zijn, juist omdat je alles net niet ziet. Je kunt eventueel ook jarretels gebruiken om het extra sexy te maken.

Waar koop je erotisch ondergoed?

Er zijn speciale winkels waar je erotisch ondergoed kunt kopen. Hiervoor moet je niet naar de standaard ondergoedwinkels. Daar hebben ze zeker wel leuke dingen, maar het is vaak niet echt erotisch. In sommige seksshops vind je ook interessant erotisch ondergoed. Ook op internet kun je leuke setjes bestellen die er sexy uitzien. Er zijn erg veel webshops met een uitgebreid aanbod. Vaak worden de setjes ook nog eens discreet verzonden, zodat je partner niet kan zien waar het vandaan is gekomen.

Bang om te kopen?

Ben je bang om erotisch ondergoed te kopen? Misschien ben je bang dat het jou niet zo mooi staat, of dat je een bekende tegenkomt. Probeer je over je angst heen te zetten. Een setje kan iedereen mooi staan, zolang het maar de juiste maat is. Als je echt bang bent om de reacties van anderen, kun je ook een setje veilig online bestellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021