Excite

Enkellaarsjes draag je zo!

Enkellaarsjes zijn op en top trendy. Je ziet ze op de catwalk, op straat en ieder zichzelf respecterende fashionista heeft ten minste één paar in huis. De 'bootie' zoals de enkellaarsjes ook wel worden genoemd in de wereld van de mode, zijn dan ook ideaal om je outfit compleet te maken.

Enkellaarsjes combineren

Laarzen met een hoge schacht, zoals we die kennen, zijn over het algemeen makkelijk te combineren in elke stijl en zijn ook erg flatteus. Enkellaarsjes zijn wat moeilijker om te combineren en je dient ook erg op te passen met het model. Niet ieder enkellaarsje 'past' goed bij ieder figuur. Daarom geven we je een paar tips, zodat ook jij goed voor de dag komt met deze nieuwste schoenmodetrend.

Kies je enkellaarsjes

Heb je vollere kuiten en enkels, kies dan voor een wat hoger model enkellaarsje. Een enkellaarsje dat net boven de enkel uitkomt, doet je been slanker lijken. Houd het ook basic wat betreft kleurkeuze. Zwart, bruin of grijs, zonder te veel tierelantijnen kleden ook beter af dan een enkellaarsje met een druk patroon.

Wil je toch een wat opvallender kleurtje? Kies er dan voor om de laarsjes te combineren met een rokje en lange (knie-)kousen te dragen in een kleur die in het verlengde ligt van de laarzen. Door dit ton-sur-ton effect breken de laarsjes je benen minder op en lijken ze langer en slanker.

Een supercombinatie voor ieder figuur is het enkellaarsje met de kokerrok met een hoge taille. Deze combinatie doet je lichaam er super gestroomlijnd uit zien en is ook helemaal hot betreft de modetrends.

De juiste bootie

Als fashionista heb je ze natuurlijk al in huis, maar ook als je op zoek bent naar een nieuw paar enkellaarsjes, let dan op de bovengenoemde tips. Kies juist dat ene model laarsje dat goed past bij jouw benen en laat je niet meeslepen door de modetrends alleen. Want miskopen, daar zitten we nooit op te wachten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020