Excite

Enkellaarsjes op de werkvloer

Al een aantal seizoenen zijn enkellaarsjes onmisbaar voor iedere zelfbewuste fasionista. Daarom worden enkellaarsjes steeds vaker op de werkvloer gedragen, als onderdeel van een zakelijke look. Met enkellaarsjes geef je net een wat pittiger accent aan je outfit dan met pumps. Bovendien lopen ze heerlijk comfortabel, en houden ze je voeten warm op een kantoor met airconditioning.

Enkellaarsjes zwart

Een goede investering is een paar enkellaarsjes in het zwart. Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is met de meeste zakelijke kleding in koele tinten als grijs en blauw. Aan de andere kant past zwart ook bij veel aardetinten. Op de casual Friday draag je de zwarte enkellaarsjes met een donkerblauwe jeans.

Rode enkellaarsjes

Wil je iets pittigers? Ga dan voor rode enkellaarsjes. Rood is een opvallende kleur, maar past bij iedere huidskleur en kan een persoonlijke noot toevoegen aan een ‘normale’ outfit op de werkvloer. Bovendien kun je ze ook dragen op een avondje uit met je vriendinnen.

Enkellaarsjes online kopen

Geen zin om de stad in te gaan om te shoppen? Tijdens je lunchpauze kun je bij veel winkels bekend uit de winkelstraat enkellaarsjes online kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Dolcis. In de meeste gevallen heb je de volgende dag al je schoenen in huis. Zo kun je voor die belangrijke meeting nog snel een paar enkellaarsjes kopen.

Vintage enkellaarsjes

Als je op zoek bent naar een uniek paar enkellaarsjes voor je werk, dan zijn vintage enkellaarsjes een goede investering. Het grote voordeel is dat niemand anders dezelfde heeft. Zo houd jij je eigen identiteit in je werkkleding. Het kan lastig zijn om goede vintage te vinden, maar in dit artikel lees je alles over het vinden van een vintage koopje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021