Excite

Emma Watson showt eco-friendly collectie Alberta Ferretti

Nadat onlangs bekend werd dat Emma Watson het nieuwe gezicht is voor Alberta Ferretti, showt ze nu voor het eerst de nieuwe eco-friendly collectie van het modemerk. De collectie heet Pure Threads by Emma Watson Alberta Ferretti en is vanaf deze week te koop via de website van de ontwerpster.

De collectie bestaat uit vijf kledingstukken, geïnspireerd op de jaren zeventig. De collectie is helemaal gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Dat wil niet zeggen dat de stukken ook saai zijn: er wordt kant gebruikt, linten en zelfs denim.

Ferretti nam contact op met Emma toen ze hoorde dat die al eens ontworpen had voor People Tree. Emma greep direct haar kans om samen te werken met deze – vooral in Italië – ontzettend bekende ontwerpster. Zelf droeg ze al vaker kleding van de ontwerpster op de rode loper en dit was de perfecte manier om zelf deel uit te maken van het team.

Emma Watson zet zich al jaren in voor het milieu en heeft al op allerlei manieren milieuvriendelijke kleding gepromoot. Ze vindt het erg belangrijk dat mensen zich bewust zijn van waar de kleding die ze kopen vandaan komt. Ferretti heeft op haar beurt Emma gevolgd vanaf het moment dat ze bekend werd via de eerste Harry Potter-film. Haar intelligentie, sterke persoonlijkheid en spontaniteit maken haar ideaal voor het merk, aldus Ferretti.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021