Excite

Een vloerkleed maakt je kamer af

Een mooi vloerkleed zorgt voor een warme en gezellige aankleding van je (woon)kamer. Voor elk interieur bestaat een bijpassend vloerkleed, in je eigen favoriete kleur en maat. Het is alleen even zoeken naar het perfecte vloerkleed, voor een voordelige prijs.

Om te beginnen met je zoektocht naar een vloerkleed, zou je een categorie kunnen kiezen. Er zijn wat betreft vloerkleden verschillende categorieën te verzinnen zoals een effen kleed, een kleed met een bijzonder design , een speelkleed voor als je kinderen hebt of een trapkleed voor op de trap.

Het kiezen van de juiste kleur voor een vloerkleed is belangrijk. De sfeer in huis wordt voor een belangrijk deel bepaald door de gekozen kleuren en dit geldt zeker voor vloerkleden. De een gaat voor opvallende kleuren en kiest een uitbundig rood vloerkleed, de ander gaat voor een karpet in rustgevend groen. Vloerkleden als violet, paars en blauw geven een koele, maar rustgevende uitstraling.

Als je kinderen hebt, is een speelkleed ook ontzettend leuk. Je kunt je kind heerlijk en veilig laten spelen op een zintuigen prikkelde zachte ondergrond. Met een kinderspeelkleed creëer je een kinderhoekje in de woonkamer.

Bijzondere vloerkleden vind je onder andere op vloerkledenwinkel.nl. Je kunt hier kiezen tussen de categorieën tijdloos, retro of modern. De retro en de moderne kleden hebben drukke felgekleurde prints. De tijdloze modellen zijn iets minder opzichtig. Er is in ieder geval keuze genoeg, om jouw kamer die finishing touch te geven.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Secret Tenerife

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020