Excite

Een pyjama voor 's nachts

Een pyjama draag je normaal gesproken ’s nachts. Veel mensen dragen pyjama’s, omdat het comfortabel zit. Je kunt er makkelijk in bewegen en het neemt vocht op, zodat het niet klef aanvoelt wanneer je ’s nachts zweet.

De meest bekende pyjama is een broek met een shirt erboven. Je kunt ze krijgen in leuke kleuren en soms ook met grappige figuren erop. Je hebt ze ook in een effen kleur en je kunt kiezen voor lange broekspijpen of juist korte, afhankelijk van het weer buiten. Behalve een broek en shirt kun je ook een pyjama nemen die eruit ziet als een jurkje. Veel vrouwen vinden dit prettig om te dragen ’s nachts.

De meeste pyjama’s zijn van katoen, maar je hebt ze ook vaak van zijde. Het is comfortabel om te zitten, waardoor je beter kunt slapen. Veel mensen dragen daarom ook een pyjama ’s nachts.

Je kunt in veel kledingzaken pyjama’s kopen. Je hebt ze in talloze soorten en maten. Pyjama’s hoeven niet duur te zijn. Soms kun je ze al voor een paar euro vinden. Behalve in kledingwinkels kun je ook terecht op internet. Er zijn veel online winkels waar je pyjama’s kunt bestellen. Vergelijk de prijzen met elkaar en bekijk eventueel welke pyjama jij er leuk uit vindt zien. Wanneer je een pyjama voor je kind koopt, laat het dan meebeslissen in de pyjama die je koopt.

Afbeelding: Flickr account dichodedo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020