Excite

Een korte broek kan heel trendy zijn

Als je aan een korte broek denkt, dan zul je ongetwijfeld al snel last krijgen van het beeld van de postbode in zijn korte broek, of misschien zelfs het beeld van een van je broers. Toch kan een korte broek voor vrouwen ook heel trendy zijn. Niet zomaar elke korte broek; je zult ze wel met zorg uit moeten kiezen en op de juiste manier moeten voorzien van accessoires en aanvullende kledingstukken. Maar als je daar eenmaal in slaagt, zou de korte broek wel eens zo’n succes kunnen worden, dat je niet meer zonder wilt!

De ideale korte broek valt ongeveer precies tot het midden van waar je been begint en je knie. Koop vooral geen broeken die op of net boven je knie vallen; dit is echt geen gezicht. En daarover gesproken; op zich kan elk figuur een korte broek hebben, maar zorg er wel altijd voor dat je een broek in jouw maat kiest. Een te krappe broek is geen gezicht, maar een veel te ruime broek is eveneens niet om aan te zien.

Combineer je korte broek niet met blote benen en slippers, maar met een panty of een maillot en hoge hakken. Zo geef je een chique touch aan je outfit, zonder dat je hier heel veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien kun je je korte broek op deze manier ook buiten het zomerseizoen aan. Kies buiten het zomerseizoen wel altijd voor gekleurde panty’s of maillots, om te voorkomen dat je outfit een beetje uit de toon valt!

Afbeelding: Flickr account mark sebastian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020