Excite

Een ideale zomer voor Adidas zomerjassen

Het sportieve merk Adidas heeft verschillende soorten zomerjassen in de beste kwaliteit. Als eerste denk je bij Adidas aan sport, aangezien het natuurlijk een sportmerk is. Veel jassen hebben ook comfortabele ruime modellen. Zomerjassen waarin je kan wandelen en hardlopen in alle weersomstandigheden. De zomerjassen hebben allemaal wel sportieve eigenschappen. De mate waarin varieert van sportief casual tot aan de werkelijke sportjassen waar je goed in kan zweten. Dit geldt voor de mannen- en vrouwencollecties. De modellen zijn hetzelfde, alleen de pasvorm is verschillend.

Sportief Casual

De casual zomerjassen van Adidas hebben voornamelijk het model van een blazer. Het zijn nette jassen die mannen en vrouwen dragen tijdens hun vrije tijd maar ook naar wat nettere gelegenheden. De blazers zijn ook geschikt om naar kantoor te dragen. Sommige blazers lijken wat op een colbert waar andere blazers wat langer van model zijn. De langere modellen beschermen ook wat meer tegen de wind en regen. Deze jassen zitten comfortabel en toch ben je gekleed in een nette blazer. Adidas heeft zijn visie behoorlijk verbreed met deze zomerjassen. De prijzen van de blazers liggen tussen de 55 tot de 450 euro.

Stoer Adidas

De zomerjassen van Adidas hebben naast sportief ook een stoer uiterlijk. Deze jassen zijn ideaal voor de drukke actieve dagen. Tijdens het fietsen, tijdens klussen, boodschappen doen of tijdens het spelen met de kinderen. Kortom, activiteiten waarbij iemand zich het liefst vrij wil bewegen. De stoere Adidas zomerjassen zijn sportief, maar nog net niet geschikt voor het echte sporten. Sommige zomerjassen zijn zelfs van leer, andere jassen van polyester. De polyesterjassen zijn de zogenaamde Windbreaker Jackets. Allemaal zijn ze voorzien van de typische Adidas kenmerken als de drie strepen op de mouwen en de zakken met ritssluiting aan de voorkant. Bij sommige modellen zijn de mouwen en de onderkant afgewerkt met elastiek zodat ze goed afsluiten tegen wind en regen.

De Adidas zomerjassen zijn een uitkomst voor de grillige Nederlandse zomers dankzij de sportieve, maar degelijke modellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020