Excite

Een avondjurk voor op een bruiloft

Sommige vrouwen vinden een trouwjurk te duur, of hebben voorkeur voor een mooie avondjurk. Zij trouwen dan ook in een avondjurk en niet in een trouwjurk. Bij andere bruiloften is het de bedoeling dat iedereen mooie avondkleding aantrekt. Als jij als gast bent uitgenodigd zul je dus ook een mooie avondjurk moeten dragen tijdens zo’n bruiloft. Andere vrouwen dragen sowieso graag een avondjurk bij de bruiloft van een dierbare, omdat dit het beste bij de feeststemming past.

Avondjurken kun je krijgen in modezaken. Sommige mensen reizen naar grote modesteden, zoals bijvoorbeeld Milaan of Parijs, om daar een stijlvolle avondjurk te kopen. Dit is natuurlijk erg prijzig en lang niet iedereen kan dit veroorloven. Gelukkig kun je ook in eigen land genoeg leuke avondjurken kopen. Er zijn veel modezaken waar je terecht kan en ook op internet zijn diverse online winkels te vinden.

Heb je minder geld te besteden voor een avondjurk? Geen nood! Doorgaans kun je ook een avondjurk kopen bij een tweedehands winkel. Overal vind je wel tweedehands kledingzaken, maar je kunt ook online zoeken, zoals bijvoorbeeld op Marktplaats. De prijs van een tweedehands avondjurk is vaak vele malen goedkoper en ideaal als je de jurk alleen wilt aantrekken tijdens een bruiloft.

Afbeelding: Flickr account simonshaw

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021