Excite

Trendy en helemaal van deze tijd? Eco-accessoires!

Ben jij van mening dat er leuk en goed uitzien niet per se ten koste hoeft te gaan van het milieu en de wereld om ons heen? Ben jij iemand die gelooft in het hergebruik van stoffen en het toepassen van milieuvriendelijke materialen? Dan passen de milieuvriendelijke eco-accessoires precies bij jou!

Wat zijn eco-accessoires?

Eco-accessoires zijn leuk draagbare accessoires, die op dusdanige manier vervaardigd zijn dat ze niet ten koste gaan van het milieu. Je kunt ze natuurlijk zelf maken, door heel creatief, materiaal dat je nog hebt liggen, om te toveren tot mooie accessoires, maar je kunt ze natuurlijk ook in de winkel kopen.

Zo zijn de eco-accessoires van Sativa Bags te koop in de webshop van Hemp Works. Dit Engelse merk dat zijn oorsprong in Londen heeft, toont aan dat trendy, modebewuste tassen niet ten koste hoeven te gaan van het milieu. De collectie omvat vele soorten tassen, maar ook portemonnees. De tassen zijn allemaal gemaakt van hennep en biologisch katoen, waardoor ze niet alleen de natuur om ons heen sparen, maar nog onverwoestbaar zijn ook! Daarnaast zijn de tassen naast milieuvriendelijk allemaal fair trade. Zo kun je er mooi uitzien, maar wel met een eerlijk, goed gevoel.

Zelf eco-accessoires maken

Als je geïnteresseerd bent in mooi zijn op een milieuvriendelijke manier, dan kom je met een beetje creativiteit al een heel eind. Maak bijvoorbeeld van oude kralenkettingen mooie armbandjes en wissel de kralen af met bedeltjes van je oude bedelarmband. Of probeer zelf oorbellen te maken met kleine stukjes stof van je oude kleren, die je in mooie vormen of reepjes knipt. Heel trendy! Ook kun je ervoor kiezen om je tassen een andere kleur te geven, met een simpel verfbad of, hoedjes hipper te maken, door er sjaaltjes om heen te knopen die nog in je kast hingen. Naast dat je er zo heel mooi uit kunt zien, is het creatief bezig zijn met accessoires nog ontspannend ook!

Celebs dragen en maken eco-accessoires!

Dat eco-accessoires op dit moment helemaal hip zijn, wordt bewezen dankzij het feit dat veel sterren ze dragen en soms zelfs zelf maken! Dat laatste doet bijvoorbeeld reality-ster Lauren Conrad, bekend van de MTV-serie The Hills. Ze ontwierp een prachtige lijn accessoires van gerecyclede materialen. De producten die Conrad heeft gemaakt zijn allemaal naast milieuvriendelijk, functioneel en nuttig. Je kunt deze eco-accessoires van de ster alleen kopen via Amazon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020