Excite

Dyanne Beekman ontwerpt voor McDonalds

De bedrijfskleding van McDonalds staat niet direct bekend als modieus. Daar wil het bedrijf verandering in brengen en daarom is Dyanne Beekman ingehuurd als ontwerpster. Het is de bedoeling dat de styliste halverwege 2011 een kledinglijn klaar heeft voor de medewerkers.

Dyanne heeft al een missie voor de nieuwe kleding; het moet kleding worden waarin de medewerkers zich goed voelen. Het moet lekker zitten, maar ook een gevoel van trots geven. Bovendien moeten de kledingstukken de persoonlijkheid van de medewerkers versterken. Zo zou het bijvoorbeeld mogelijk moeten zijn om kleine aanpassingen te doen, waardoor de outfits persoonlijk worden.

De nieuwe kleding zal door ongeveer 15.000 medewerkers gedragen worden en wordt halverwege 2011 gepresenteerd. Exacte data zijn nog niet bekend.

Voor Dyanne is dit weer een heel nieuwe uitdaging. Eerder werd al bekend dat ze na vier jaar stopte met de samenwerking met C&A. Alleen haar jeanslijn is hier nu nog te koop. Hoewel de exacte redenen voor de breuk niet bekend werden gemaakt, gaf de PR-afdeling van C&A destijds aan dat de contractperiode was afgelopen en dat C&A het tijd vond voor een nieuwe koers. C&A bleef wel samenwerken met Jan Smit en Frans Molenaar. Ook sponsort de winkel nog steeds Benelux Next Top Model.

Dyanne is op dit moment ook nog bezig met haar eigen collectie die eind volgend jaar bij verschillende retailers zal worden aangeboden. Over dit nieuwe merk zijn echter nog geen details vrijgegeven.

Afbeelding: Flickr account malias

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021