Excite

Extravagant, chic en alternatief? De mode van Dsquared2!

Heb je je ooit wel eens afgevraagd wie sterren als Madonna en Lenny Kravitz zo geweldig weet te kleden? Zou je er ook zou uit willen zien als Robby Williams of Nelly Furtado in hun meest gewaagde clips? Dan is de kleding van Dsquared2, waar deze sterren ware aanhangers van zijn, op jouw lijf geschreven!

Wie zijn de bedenkers van Dsquared2?

De bedenkers van Dsquared2, de Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten uit Willowdale, Ontario, zijn al actief in de internationale mode-industrie sinds 1984. In 1983 verhuisden ze naar New York om een ontwerpopleiding te volgen, waarop ze in 1991 naar Italië vertrokken waar hun eerste mannencollectie succesvol werd. In hun kleding spelen de broers met de perfecte combinatie tussen mode, muziek en theater. Hun werk bevat een uitgesproken Canadees lef gecombineerd met Italiaanse verfijning en een goed oog voor de kleinste details. Zo zijn de twee broers Caten door de jaren heen een symbool geworden voor een kledingstijl die een alternatieve luxe uitstraalt. Vele sterren hullen zich graag in de kleding van de broers Caten. Madonna, Lenny Kravitz en Nelly Furtado zijn daar voorbeelden van.

Dsquared2 en de muziekwereld

De band met de muziek wereld is voor Dsquared2 niet te verbreken. Al sinds de broers begonnen met ontwerpen droegen beroemde muzieksterren hun kleding. Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin, Nelly Furtado, Simon Webbe en Robbie Williams zijn daar maar een paar voorbeelden van. Maar Madonna wist het merk echt wereldberoemd te maken. Ze bestelde voor haar de video 'Don't tell me' 150 outfits van het merk en eveneens voor haar Drowned World Tour. Als je je dus wilt hullen in kleding die de sterren omarmen, kies dan voor het eigenwijze chic van Dsquared2!

Dsquared2 bij je thuis

Als je denkt dat deze hippe mode alleen bereikbaar is voor de sterren, dan heb je ongelijk. Neem eens een kijkje op de website van Dsquared2: dsquared2.com. Hier zul je niet alleen de collecties voor de komende seizoenen zien, voor zowel mannen als vrouwen, maar ook een shop online aantreffen waar je zelf de kleding en andere producten van Dsquared2 kan aanschaffen! Naast kleding brengen de broers schoenen, zonnebrillen, accessoires, en parfums op de markt, die je allemaal via de internetsite in een mum van tijd kunt bestellen. Zo kan jij je, net als de sterren, hullen in de luxe alternatieve stijl van de gebroeders Caten, die een internationale allure uitstraalt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020