Excite

Doutzen Kroes past niet in catwalk kleding

Doutzen Kroes mag dan één van de best verdienende modellen van dit moment zijn, maar haar geld verdient ze zeker niet op de catwalk. De Friese schone is te dik voor de sample sizes die op de catwalk gedragen worden. Eerst liep ze die shows nog wel eens, maar tegenwoordig wordt ze niet meer gevraagd.

Hoewel Doutzen dat laatste jammer vindt, is ze er niet zo van ondersteboven dat ze rigoureus aan het lijnen slaat. Ze houdt van het leven en is nu eenmaal wat breder dan de dunne modellen die vaak op de catwalk gespot worden.

Het enige moment dat Doutzen wel aan het lijnen slaat, is als de Victoria’s Secret shows er weer aan komen. Dan moet ze namelijk ondergoed showen en moet ze wel goed in vorm zijn. Gelukkig weet het merk haar voluptueuze vormen wel te waarderen. Het is dan vooral hard werken om die vormen mooi en strak te houden.

Gelukkig hoeft ze zich verder geen zorgen te maken over werk; in juni staat ze in twee edities van het toonaangevende modeblad Vogue. Ze is daarvoor onder meer gefotografeerd door Terry Richardson. Bovendien kwam vorige maand nog in het nieuws dat Doutzen Kroes op de vijfde plek stond van de meest verdienende modellen ter wereld. Gisele Bündchen staat met ongeveer 25 miljoen dollar per jaar op nummer één, Heidi Klum met 16 miljoen op twee, Kate Moss en Adriana Lima met 9 en 7,5 miljoen op nummer drie en vier en Doutzen Kroes met zes miljoen op nummer vijf.

Afbeelding: Flickr account Sander van Dijk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021