Excite

Doorschijnende blouse dragen

De doorschijnende blouse is al enige tijd een echte trend. De blouse is chique, vrouwelijk en sexy, maar hoe draag je dit kledingstuk naar school of naar je werk, zonder er te bloot uit te zien? En hebben de ontwerpers van de doorschijnende blouse daar wel over nagedacht? Want wat op de catwalk en in modebladen prachtig is, vertaalt zich niet altijd even makkelijk door naar het echte leven. In dit artikel lees je tips voor een beschaafde look met de doorschijnende blouse.

Doorschijnende witte blouse

Een favoriet dit seizoen is de doorschijnende witte blouse en een zwarte beha. Natuurlijk is dit geen look waarmee je overdag naar kantoor gaat. Maar het biedt wel mogelijkheden voor een aangepaste outfit. Draag er bijvoorbeeld een vestje over, of kies een meer bedekkende bustier in plaats van een beha. Zo houdt je de mate van bloot een beetje beschaafd. Je kunt ook een iets nauwer geweven blouse kiezen, die minder details laat zien. Na je werk nog een borrel drinken in de stad? Dan is het helemaal acceptabel om de zwarte beha te laten zien onder de blouse. Kies wel een degelijk model; liefst niet van kant.

Hemdje

De gemakkelijkste manier om je doorschijnende blouse kantoor-proof te maken, is door er een hemdje onder te dragen. Let hierbij wel op de details. Zorg dat je hemdje de beha-bandjes goed bedekt om niet een ‘te vol’ effect te krijgen. Als je een strapless topje in de kast hebt liggen, is het helemaal ideaal. Ga voor een materiaal hemdje dat niet te stroef is, om de doorschijnende blouse zijn lichte karakter te laten behouden.

Donkere doorschijnende blouse

De veiligste look met de doorschijnende blouse is een donkere variant. Een donkerblauwe blouse, of een zwarte blouse is een perfect basis-stuk om je garderobe mee aan te vullen. Zo doe je mee aan de trend, maar hou je het beschaafd. Draag voor een jeugdig accent bijvoorbeeld een felgekleurde beha onder een blauwe blouse, of rol de mouwen op voor een extra detail.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021