Excite

Dita Von Teese bekritiseert wansmaak Perez Hilton

Op zijn blog maakt celebrity-kenner Perez Hilton er geen geheim van dat hij helemaal gek is op Dita Von Teese. Dat die gevoelens niet helemaal wederzijds zijn, blijkt wel uit het feit dat Dita onlangs zijn kledingstijl behoorlijk afkraakte.

Dita liet namelijk weten dat ze de Crocs die Perez onlangs op het vliegveld droeg echt niet om aan te zien vond. Die opmerking zal ongetwijfeld pijn doen: als liefhebber van Dita, maar ook als je bedenkt dat de blogger zelf een feilloos gevoel voor stijl denkt te hebben en onlangs ook een modewebsite is gestart.

Of die website een lang leven beschoren is én of het bij deze ene opmerking van Dita zal blijven, is maar de vraag. Toen Hilton onlangs bij de VMA uitreiking verscheen, had hij ook een bijzonder slecht gekozen outfit aan en had hij – bij wijze van statement – zijn handen geel geverfd. Deze mode-uitspatting werd slechts door weinigen gewaardeerd en kan moeilijk succesvol genoemd worden.

Overigens heeft Perez inmiddels de smaak te pakken als het gaat om andere dingen dan het bijhouden van zijn blog. Zo organiseert hij regelmatig feesten waar je – tegen een leuke entreeprijs – diverse beroemdheden kunt zien. Ook is hij inmiddels een eigen platenlabel begonnen. Zelf gelooft hij dat het een groot succes wordt: hij meent een oor te hebben voor hits. Dat hij in het selecteren van muziek beter is dan in het uitzoeken van zijn kleding, blijkt wel uit het feit dat hij als één van de eersten Lady GaGa en Mika oppikte.

Afbeelding: Flicr account paper or plastic?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021