Excite

Op zoek naar designer accessoires

Designer accessoires zijn hip. Tassen, schoenen, riemen en juwelen ontworpen door echte designers zijn een echte must have om je outfit nét die ene finishing touch te geven. Hoewel echte designer accessoires aan de prijzige kant liggen, kun je, als je goed zoekt, genoeg leuke spulletjes voor weinig vinden. Je moet hier wel even voor zoeken.

Designer accessoires maken de vrouw

Tegenwoordig ben je niet meer hip zonder accessoires. Bij je kleding horen bijpassende riemen, kettingen of leuke armbanden. Ook een leuke tas maken een outfit af. Vrouwen die een beetje modebewust zijn, letten er op dat hun schoenen wel bij hun tas past en dat de riem ook in dezelfde kleur is.

Groot aanbod aan designer accessoires

Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat je niet jouw droomaccessoires kunt vinden. Voor iedere vrouw zijn er wel accessoires in haar favoriete kleur verkrijgbaar. En zelfs design accessoires zijn tegenwoordig betaalbaar. Accessoires zijn verkrijgbaar in retrostijl, met leuke printjes, maar ook in bruin, wit en zwart. Deze kleuren zijn altijd gemakkelijk met elkaar te combineren. Wanneer je je accessoires eruit wil laten springen, draag dan een effen outfit met designer accessoires met een leuke print.

Waar vind je designer accessoires?

Uiteraard kun je voor design accessoires terecht bij de reguliere winkels waar ze de duurdere merken verkopen. Wil je echter wat geld besparen, kijk dan eens online. Veel mensen bieden hun dure Louis Vuitton tasjes te koop aan via eBay of marktplaats. Ook in tweedehands winkeltjes liggen vaak afgedankte design spulletjes zoals riemen, schoenen, tassen of sieraden. Deze vintage accessoires maken je outfit helemaal af en het bespaart je ook nog eens een hoop geld.

Trendy voor de dag

Met designer accessoires maak jij je outfit helemaal af. Niet alleen staat het eleganter, met accessoires kun je ook nog eens het accent verleggen. Zo kun je een brede riem dragen om je buik om je heupen te camoufleren. Wanneer je blouse of t-shirt wat wijd uitvalt, kun je een riem dragen om taille in je outfit aan te brengen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020