Excite

Denim shorts combineren - de zomertrend

Denim shorts zijn het modeitem dat het vrijwel ieder jaar weer tot een zomertrend schopt. Dat komt in de eerste plaats doordat Nederland een echt jeans-land is. Iedereen heeft wel een persoonlijke collectie aan denim: shorts, skinny’s, de boyfriend jeans en ga zo maar door. De populariteit is natuurlijk ook te verklaren door het gemak waarmee je spijkerbroeken kunt dragen met vrijwel alles in je garderobe. Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een zomerse look? In dit artikel lees je meer over denim shorts combineren.

Denim shorts met hoge taille

Hip dit jaar zijn de denim shorts met hoge taille. Het is een look die voor echte durfals is weggelegd, want je moet niet bang zijn om je figuur te showen. Demin shorts met een hoge taille combineer je met een korte ‘cropped’ top met sneakers voor een sportieve look. Je kunt ook een schattig blouseje of shirtje met je denim shorts combineren. Stop deze er dan in en snoer je shorts eventueel vast met een ceintuurtje. Met slippers of espadrilles met sleehak maak je deze super zomerse look echt af.

Korte jeans met jasjes

Denim shorts combineren kan ook prima op dagen dat het wat koeler is. Met een warme top en trui zul je niet eens merken dat het wat fris is aan je benen. Korte jeans met jasjes zijn dan ook een gouden combinatie. Denim shorts kun je combineren met een colbertje in zwart of in een pittige felle kleur die vooral een zomertrend zijn. Als je het aandurft draag je hoge hakken bij deze look, om je benen te accentueren.

Denim shorts van kant

Een manier om je look met denim shorts een meer eigentijds karakter te geven, is door shorts met bijzondere accenten te zoeken. Denk aan denim shorts van kant, of een jeans met studs. Vooral denim shorts van kant geven een zomerse ‘bohemian’ look die we vooral op festivals zien. Combineer met een korte top en een transparante kimono voor een outfit die volledig past bij de zomertrend van dit jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020