Excite

Delvaux handtassen: wereldvermaard voor luxe en exclusiviteit

Delvaux handtassen zijn schitterend dankzij hun exclusieve ontwerpen en hun tijdloze uitstraling. Een van de allerbekendste handtasontwerpen waarmee Delvaux nu al vele jaren mag pronken is beslist de Brillantcollectie, exclusief vanwege zijn opvallende ronde vormgeving. Ieder jaar wordt dit model heruitgebracht en opnieuw ontworpen. Deze Delvaux handtassen uit de Brillantcollectie krijgen dan ook telkens nieuwe modekleuren en ledersoorten. Recent mocht deze collectie al zijn vijftigste verjaardagskaarsje uitblazen en dat werd gevierd met een feestelijk ontwerp.

Louise en Givry: klassiekers uit de Delvauxcollectie

Een andere tijdloze klassieker bij de Delvaux handtassen is ongetwijfeld de Louise die jaren terug als reistas boven het doopvont werd gehouden. Die kende zo'n geweldig succes dat de collectie werd uitgebreid met handtassen. Louise is nu zelfs in pochettevorm verkrijgbaar. Ook de Grivy is een van de grote klassiekers uit de Delvauxcollectie en werd genoemd naar het gelijknamige dorpje in de Franse Bourgogne. Kenners zijn er onmiddellijk verliefd op vanwege zijn écht unieke plooivorm. Delvaux brengt nu ook al enige tijd een complete mannenlijn op de markt.

Gemakkelijk herkenbaar

Delvaux handtassen en lederwaren zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun sierlijke D die in ieder ontwerp op een andere manier voorkomt. De ene keer is de handtekening van Delvaux direct herkenbaar. De andere keer moet je ze ver gaan zoeken en dan weer werd de handgreep of zelfs de ritssluiting ontworpen in de bekende D-vorm.

Delvaux winkels

In België bezit Delvaux exclusieve winkels in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Kortrijk, Oostende, Waterloo, Hasselt, Knokke, leuven, Luik en Sint- Niklaas, waar telkens de complete collectie wordt aangeboden.

Wees voorzichtig met namaak

Omdat Delvaux handtassen en lederwaren wereldwijd vermaard zijn, zijn ze ook nadrukkelijk aanwezig op de namaakmarkt, en dan zeker in Turkije. Wees voorzichtig, want ook online worden heel wat namaak Delvaux handtassen aangeboden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020