Excite

December

Gefilterd op:
 • Geen bont op Noorse Fashion Week

  Geen bont op Noorse Fashion Week

  Op de Oslo Fashion Week zal geen bont getoond worden. Organisatie Fashion Against Fur nam het initiatief tot een bontloos modespektakel, en krijgt steun van talloze Noorse ontwerpers en modemagazines.

 • Dochter Carine Roitfeld in collectie Tom Ford

  Dochter Carine Roitfeld in collectie Tom Ford

  Haar passie voor mode heeft ze niet van een vreemde. Julia Restoin Roitfeld, dochter van Vogue-hoodredactrice Carine Roitfeld, is te zien in kledingstukken uit de nieuwe collectie van Ford.

 • De leukste caps, de beste reclame

  De leukste caps, de beste reclame

  Caps vormen de beste manier om reclame te maken. Tenminste, als je het een beetje handig aanpakt

 • De Subs: Nooit meer een afzakkende broek

  De Subs: Nooit meer een afzakkende broek

  Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken als je een baggy spijkerbroek draagt. Met de Subs voorkom je dat je door je hippe broek in genante situaties terecht komt.

 • Carine Roitfeld stapt op bij Vogue

  Carine Roitfeld stapt op bij Vogue

  Carine Roitfeld heeft bekend gemaakt dat ze stopt als hoofdredactrice van de Franse Vogue. Ze legt eind januari haar taken neer, en wil zich dan gaan richten op persoonlijke projecten.

 • Zwemkleding voor kinderen

  Zwemkleding voor kinderen

  Of je kinderen nu op zwemles gaan of je voor komende zomer een leuke zwemoutfit wil kopen, zwemkleding voor kinderen kun je altijd kopen. Tegenwoordig heb je zwemkleing in de meest bonte kleuren en uitvoeringen. Wat voor zwemkleding koop jij?

 • De beste sporttassen

  De beste sporttassen

  Je hebt je voorgenomen om (meer) te gaan sporten. Je outfit is inmiddels compleet, maar hoe neem je alles mee? Die oude rugtas blijkt niet meer zo geschikt... kortom: je hebt dringend een goede sporttas nodig. Lees hoe je de beste sporttassen koopt voor het minste geld.

 • Kies de beste kinderkleding

  Kies de beste kinderkleding

  Kinderen zijn volop in de groei. Toch wil je leuke kleding voor ze kopen. Het is dan handig om zowel modebewust als prijsbewust je kinderkleding in te kopen. Lees en leer hoe je dat het beste aanpakt en steek je kinderen dit seizoen betaalbaar in het nieuw.

 • Mooie matrassen

  Mooie matrassen

  Een matras aanschaffen is iets wat je misschien maar eens in de zoveel jaar doet. Daarom is het extra belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wil je de komende tien jaar goed liggen, dan is het zaak om te weten hoe je het beste een matras koopt. Lees en leer hoe je dit het beste aanpakt.

 • Wat voor cap draag jij?

  Wat voor cap draag jij?

  Hoeden, mutsen en petten zijn populaire hoofddeksels. Hoewel het op scholen vaak niet mag, dragen veel jongeren petjes of caps

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021