Excite

De Taily: kwispelende staart voor mensen

Bij honden kun je aan hun kwispelende staart zien dat ze blij zijn. Met de Taily, een bizarre accessoire uit Japan, kunnen ook mensen nu met een kwispelende staart communiceren. De Taily is bedacht door de Japanse ontwikkelaar Shota Ishiwatari. Hij omschrijft zijn product als een combinatie tussen speelgoed, een gadget en een mode-accessoire.

Feestjes

”De Taily is leuk voor feestjes, als je uitgaat met vrienden of als je met kinderen speelt. Je kunt de Taily zelfs dragen op een date, om zo je ware gevoelens te laten zien door met je staart te kwispelen. Om het helemaal af te maken kan je partner er ook één omdoen om extra diepte te geven aan jullie communicatie,” schrijft Ishiwatari op zijn website.

Hartslag

De Taily hangt normaal gesproken stil, maar reageert op een versnelling van de hartslag. Als de hartslag weer daalt naar een normaal niveau zal de staart weer stoppen met bewegen. Ishiwatari wil de Taily ontwikkelen in verschillende kleuren en bontjes, zodat de staart altijd bij je outfit past. Bekijk hier hoe deze bijzondere accessoire 'Taily' er in het echt uit moet gaan zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021