Excite

De Subs: Nooit meer een afzakkende broek

Draag je graag extreem lage spijkerbroeken, maar ben je bang voor genante situaties? Dan is deze nieuwe uitvinding wat voor jou: de Subs zorgt ervoor dat je broek nooit verder afzakt dan de bedoeling is.

De Subs is half riem, half bretels, die ervoor zorgt dat je baggy broek niet afzakt. Hij is bedacht door de 43-jarige Andrew Lewis uit Harlem, New York. Je draagt de Subs als een riem om je middel. Aan de riem zitten vier clips waaraan je je broek vastklemt. Zo kun je er stoer bijlopen, zonder het risico te lopen dat je broek naar beneden zakt.

Het is een relatief eenvoudige uitvinding, maar jongeren uit Harlem vinden Lewis een echte held. ‘Afzakkende broeken zijn een enorm probleem in mijn omgeving. Ik heb de laatste tijd veel mensen geobserveerd en ben tot de conclusie gekomen dat zelfs liefhebbers van een ‘baggy jeans’ zich niet meer zeker voelen als hun broek té laag zit’, aldus Lewis. De Subs kost dertig dollar, en is zowel online als in enkele winkels verkrijgbaar.

Baggy spijkerbroeken zijn enorm populair, maar hebben de laatste tijd regelmatig stof doen opwaaien. Critici van de de trend vinden de broeken respectloos en vernederend. Om die reden zijn extreem lage broeken die het ondergoed tonen in sommige staten in Amerika zelfs verboden. Mensen die het verbod negeren, en toch zo’n lage broek aantrekken, riskeren een gevangenisstraf.

Afbeelding: Flickr, gebruiker vanessa_hutd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020