Excite

De service van bh-winkels

Bh- en lingeriewinkels en hun service

In lingeriewinkels loopt personeel rond dat geschoold is voor het geven van advies en het verlenen van service. Ze worden regelmatig bijgespijkerd over hun kennis. Daarnaast houdt het personeel de trends bij. Lingerie is ook aan trends onderhevig. Het is dus belangrijk dat de verkoopsters up-to-date zijn. Maar welke service wordt er nu eigenlijk gegeven in de betere bh winkels?

Opmeten

Een van de dingen die ze in bh-winkels aanbieden qua service is het opmeten van de bh-maat. De bh-maat verandert tijdens het hele leven van een vrouw. Het is belangrijk om de maat regelmatig te laten opmeten.

In een goede lingeriewinkel hebben ze hier cursussen voor gevolgd en kunnen ze je precies vertellen wat je maat is. Dit is zeker een aanrader, want veel vrouwen dragen de verkeerde maat.

Advies

In een lingeriewinkel bieden ze meer service aan dan alleen opmeten. Soms heb je advies nodig voor een goede bh. Niet bij elke gelegenheid kan dezelfde bh gedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan bh's voor het sporten of tijdens je zwangerschap of moederschap.

Sporten

Bij het sporten stel je andere eisen aan een bh. Je moet namelijk wel genoeg ondersteuning krijgen. Ook moet de bh prettig zitten, zodat je er geen last van hebt tijdens het sporten. In een goede lingeriezaak kunnen ze je precies vertellen wat een goede sport-bh is, zowel wat betreft je lichaam als de sport die je beoefent.

Zwangerschap en moederschap

Een andere situatie waar goed advies van belang is, is je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap groeien de borsten. De melkklieren gaan zich namelijk ontwikkelen. Vaak groeien borsten hier 1 tot 2 cupmaten door. Dan is het wel erg prettig om goede lingerie te kunnen dragen. Na de bevalling zijn er zogenaamde voedings-bh's. Deze zijn handig bij het voeden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020