Excite

De perfecte jurk voor oud en nieuw

Het blijft lastig om je voor gelegenheden te kleden. Ga je voor chique of voldoet een casual look? Oud en nieuw is een feest waarbij je moeilijk de fout in kan gaan. De jaarswisseling vraagt natuurlijk om een feestelijke aanpak en vaak staat op je uitnodiging al een hint in welke stijl je wordt verwacht. Het is daarnaast handig om rekening te houden met geplande activiteiten. Vuurwerk afsteken in een lange, zwierige jurk is natuurlijk niet zo verstandig.

Little black dress

De juiste jurk voor oud en nieuw is feestelijk en comfortabel. Veel meiden gaan voor een little black dress (LBD) met een grappig accent. Een zwart paillettenjurkje bijvoorbeeld, of een jurk met opvallende schoudervullingen. Een little black dress is geschikt voor vrijwel ieder feestje. Het is netjes en laat zich gemakkelijk opfleuren met een leuke panty of een stoere handtas. Een little black dress aanschaffen is dus een investering op zichzelf. Bij bijna iedere gelegenheid past een zwart jurkje prima binnen de verwachting.

Cocktailjurkje

Wil je meer kleur in je outfit voor oud en nieuw? Ga dan voor een cocktailjurkje. Cocktailjurken zijn vaak tot op de knie of korter en hebben een feestelijke uitstraling. Het is de perfecte jurk voor oud en nieuw. Je vindt leuke betaalbare cocktailjurkjes bij de meeste modeketens in alle grote steden. Winkels zoals H&M, Zara en Vero Moda hebben vaak een tijdelijke collectie met feestelijke cocktailjurkjes voor oud en nieuw.

Gala

Heb je een oud en nieuw gala? Dan geldt vaak een speciale dresscode, waarbij je jurk in het algemeen lang moet zijn. Op je uitnodiging kun je in de meeste gevallen vinden of het gaat om een white tie, een black tie of een andere code. Houd er rekening mee dat je vaak de hele avond moet staan. Een paar goede schoenen kan dus geen kwaad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020