Excite

De nieuwste kinderzwemkleding trends

Elk jaar is het weer een verrassing wat de laatste trends brengen. Mag je dit jaar wel gezien worden in een bikini, of kun je veel beter gaan voor een badpak of een monokini? En wat zijn de laatste trends op het gebied van strandkleding? Voor volwassenen zijn de trends belangrijk, maar ook in kinderzwemkleding zijn heel veel trends te vinden. Als je wilt dat jouw kind er ook modern bij loopt, dan mag je die trends natuurlijk niet missen. De leukste trends voor komend seizoen vind je hier.

Allereerst zijn prints ontzettend in. Lekker vrolijke, drukke en opvallende prints maken van kinderzwemkleding een echt knallend geheel. Leuk én praktisch, want met zo’n opvallende zwemoutfit vind je je kind snel weer terug bij het zwembad. Uiteraard is het wel belangrijk om de kleding steeds goed uit te spoelen, zodat de kleuren ook echt mooi blijven.

Om te voorkomen dat kinderen verbranden, is het leuk en handig om de kinderzwemkleding te combineren met leuke shirtjes. Die beschermen de gevoelige huid tegen verbranding en kunnen – in combinatie met de juiste zwemkleding – ook nog eens een mooie fashion statement neerzetten. Een prima combinatie dus!

Wil je wel meedoen met de laatste trends op het gebied van kinderzwemkleding, maar wil je ook de kosten een beetje in de hand houden? Dan heb je ook diverse mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens in de uitverkoop of op Marktplaats. Je hebt het geluk dat veel trends in de badmode redelijk gelijk blijven, dus de kans dat je een leuk koopje scoort is levensgroot!

Afbeelding: Flickr account JasonTromm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020