Excite

De meest praktische en comfortabele slipjes

Met slipjes kun je echt alle kanten op: je hebt de praktische slipjes, maar ook spannende slipjes met kant of mooie stoffen. De leukste en de meest comfortabele slipjes zijn natuurlijk de slipjes die er mooi uitzien, maar die ook lekker zitten. En, ook niet onbelangrijk, die zichzelf niet laten zien als je er kleding over aan hebt. Want een strakke broek waar je de randen van je slipje doorheen ziet, is natuurlijk helemaal niet mooi!

Slipjes worden dagelijks gedragen. Daarom is het geen gek idee om een flinke voorraad in te slaan. Koop niet teveel dezelfde, want het is juist leuk als je zelf een beetje de mogelijkheid hebt om te wisselen. Zorg er wel voor dat je altijd tenminste twee dezelfde slipjes koopt, zodat je altijd een setje hebt. Tenminste, als je bij de slipjes ook direct een hemdje of beha aanschaft.

Als je slipjes koopt, let dan ook altijd even op het materiaal. Sommige slipjes mogen niet gewoon in de wasmachine. Het kan dan handiger zijn om net een iets ander type aan te schaffen, dat wel machinaal gewassen kan worden. Dit scheelt je veel tijd en werk. Bovendien zegt de stof veel over de zichtbaarheid onder kleding: microfiber is bijvoorbeeld vaak bijna niet zichtbaar, zeker niet als het ook nog naadloos ondergoed is. Ideaal, want dat kun je ook gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld rokken of hele strakke broeken.

Afbeelding: Flickr account jordan.meeter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020