Excite

De leukste caps, de beste reclame

Wil je je bedrijf of je club promoten met wat leuke reclame, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ga dan eens zitten voor een brainstormsessie over leuke promotiematerialen. Caps bijvoorbeeld. Caps zijn praktisch en leuk. Bovendien bieden ze meer dan voldoende ruimte voor reclame. En de prijs? Die is ook zo gek nog niet!

Caps worden al jarenlang gebruikt als reclamemiddel. Logisch, want ze worden ook al jarenlang met vele plezier gedragen door heel veel mensen. En wie een van jouw caps draagt, is eigenlijk een wandelende reclamezuil voor je. Als je dan ook nog eens kiest voor zo duurzaam mogelijke caps, dan zit je helemaal goed. Want als jouw caps jaren mee gaan, dan betekent dat dat jouw reclameboodschap ook jaren mee gaat.

Hoeveel kosten caps nu eigenlijk? Dat hangt eigenlijk volledig af van wat je wilt. De caps op zich kosten misschien een euro of twee, drie per stuk. De bedrukking betaal je apart en de kosten daarvoor zijn afhankelijk van wat je wilt: kleuren of enkel wit of zwart? En wil je echt bedrukking, of wil je dat je reclameboodschap erin genaaid is? Dat laatste is veel duurzamer en blijft erg lang mooi, maar het kost ook wat meer. Als je er het budget voor hebt, is het een goede optie.

Als je bedrukte caps wilt bestellen, vraag dan een aantal offertes op en gebruik die om uiteindelijk de beste prijs te krijgen bij de leverancier waar je het meeste vertrouwen in hebt, of waar je de beste afspraken mee kunt maken.

Afbeelding: Flickr account istolethetv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020