Excite

De jurk van Carice van Houten op de premiere van Game of Thrones seizoen 4

Woensdag 19 maart was het zo ver, seizoen 4 van de beruchte HBO serie Game of Thrones ging in New York in première en onze eigen Nederlandse filmster Carice van Houten was er ook weer bij. Maar wat had ze dit keer aan?

Carice als mysterieuze priesteres

Carice van Houten die sinds seizoen 2 de rol van de mysterieuze priesteres Melissandre speelt, neemt een steeds belangrijkere plek in de verhaallijn van Game of Thrones in. Met haar rode haar en rode lange gewaad is ze een onmiskenbaar symbool geworden voor het naderende kwaad in de serie.

In een creatie van Dior

Op de rode loper weet Carice ons echter iedere keer te verassen. Voor de première van het vierde seizoen van Game of Thrones droeg ze een bloemige strapless jurk met de klassieke Dior-lijn, afkomstig uit de lentecollectie van dit jaar. Bijpassend droeg ze een opvallende metallic blauwe riem en puntige stijlvolle schoenen, ook van Dior.

Eigen stijl

Met haar zorgvuldig uitgekozen creaties doet ze absoluut niet onder voor wat andere sterren doorgaans op de rode loper dragen. Sterker nog, ze weet zich heel goed te onderscheiden met haar elegante en frisse stijl. Ze is goed op de hoogte van wat er in de modewereld speelt en mag dus zelfs modehuis Dior tot haar bewonderaars rekenen.

Front row bij Dior

Carice zat in februari nog front row bij de Christian Dior autumn/winter 2014 catwalkshow in Parijs. Ze is de enige Nederlandse actrice die door Dior gekleed wordt en mag zo nu en dan iets uitzoeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021