Excite

De jaren ’80 zijn terug: Dallas!

De nieuwste trend van 2009? De jaren ’80! De jaren ’80 zijn weer helemaal terug en het ultieme bewijs hiervan is het feit dat jaren ’80 hit Dallas straks op het grote scherm te zien is.

De serie is legendarisch. J. R. Ewing, Sue-Ellen, Pam; ze waren dagelijks op de buis te zien en op het hoogtepunt keken maar liefst 7 miljoen mensen naar de show. Toen de aflevering op de buis kwam waarin duidelijk werd wie J. R. neergeschoten had, keken er over de hele wereld maar liefst 360 miljoen mensen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat 20th Century Fox graag een poging doet om dit culturele fenomeen nieuw leven in te blazen. Een soort ‘Next Generation’ versie van Dallas, die draait om John Ross Ewing III en Christopher Ewing (respectievelijk de zoons van JR en Sue Ellen en Bobby en Pam) zou tot de mogelijkheden behoren.

Met de terugkeer van Dallas, keert ook de mode die bij de serie hoort weer helemaal terug. Schoudervullingen, pofmouwtjes en broekpakken zijn weer helemaal hot. Combineer deze aspecten en je bent helemaal in Dallas-stijl!

Wil je nog beter de sfeer van Dallas proeven? Bezoek dan de Southfork Ranch. Hier werd de serie oorspronkelijk gefilmd. De Ewings wonen er al even niet meer, maar je zult vriendelijk opgevangen worden door een gids, die je voor een klein bedrag een mooie rondleiding geeft. Uiteraard kun je in de ranch ook de nodige souvenirs kopen!

Afbeelding: Flickr account jimbowen0306

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021