Excite

De hotste haartrends van 2009!

Het is nog maar net lekker zomer of we bereiden ons alweer voor op het najaar. Wat betreft de haarmode dan! Dit najaar is er voor iedereen een leuk kapsel te vinden. De trends zijn gevarieerd en zowel chic als nonchalant te noemen.

Mod’s Hair, een bekende kappersketen, introduceert ieder jaar een aantal nieuwe trendkapsels en dit jaar is hierop geen uitzondering. Als je van lekker lang haar houdt, dan kun je kiezen voor coupe Mercedes. Hiervoor houd je een lengte van 20 tot 25 centimeter, waarbij de laatste 10 centimeter in verschillende laagjes geknipt worden. Dit wordt op zo’n manier gedaan, dat de punten van deze laagjes naar buiten springen.

Als je iets minder lang haar hebt en houdt van wat extra volume, dan maak je met behulp van een ronde borstel en dikke rollers het kapsel Giulia. Deze coupe kun je het beste nog wat extra modelleren met een beetje mousse. Wrijf de mousse goed warm tussen je handen en draai daarna pas je krullers in!

Tot slot de carré, door Mod’s Hair ‘Ondine’ genoemd. Dit kapsel loopt nog drie centimeter door onder de kin en wordt in principe helemaal recht geknipt. Versterk de chique uitstraling van dit kapsel met een beetje gloss of glanzende haarlak en je bent klaar voor een spetterende avond!

Welk kapsel je ook kiest; het najaar is bij uitstek de geschikte periode voor een nieuw haarkleurtje. Laat daarom niet alleen je haar knippen, maar ook verven. Je kapper zorgt er dan voor dat je nieuwe kleur mooi uitkomt én past bij je coupe!

Afbeelding: GVA.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021