Excite

De beste sporttassen

Welke sport je ook beoefent of gaat beoefenen, een sporttas is je beste vriend. Dankzij een sporttas heb je altijd je nodige spullen bij de hand en tilt het nog makkelijk ook. Alhoewel sporttassen in principe voor elke sport geschikt zijn, heb je natuurlijk wel verschil in formaten. Kijk daarom goed wat je voor jouw sport nodig hebt, zodat je zeker weet dat je alles kwijt kunt in je nieuwe sporttas.

Doe je aan schaatsen of inline skaten, dan heb je een relatief langere tas nodig dan wanneer je fitnesst. Ga maar na: je schaatsoutfit kun je misschien vooraf aantrekken om ruimte te besparen, maar met je schaatsen kom je niet naar de sportschool. Afhankelijk van de lengte van je ijzers moet je dus een grote sporttas aanschaffen. Ga je fitnessen, dan zijn je handdoek en sportschoenen de grootste voorwerpen in je sporttas.

Natuurlijk kun je je sporttas in de winkel kopen. Online heb je echter de meeste aanbiedingen. Ga je toch naar de winkel, oriënteer je dan vooraf. Weet wat voor sporttas geschikt is voor jou, dan kun je gerichter zoeken. Als je je in de winkel laat informeren, probeer dan ook te onderhandelen. Heb je een ideale sporttas online gezien voor minder geld dan in de winkel, dan kan het zijn dat je nog wat korting kunt krijgen.

Een extra handigheidje van een goede sporttas is dat je hem ook gemakkelijk als reistas kunt gebruiken. Als je met het vliegtuig reist, zijn diverse sporttassen qua formaat geschikt om als handbagage mee te nemen. Je kunt je sportspullen zo meenemen op reis, en er nog wat boeken, tijdschriften of andere leuke dingen in stoppen die je onderweg kunt gebruiken. Een sporttas kan overal met je mee!

Afbeelding: Flickr, Fabio Bruna

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020