Excite

Wat wil je weten over David Jones tassen?

Het is nog een vrij jong tassenmerk, op de markt gekomen in 1987. En ze doen het goed. Wereldwijd vind je ze al in meer dan 30 landen te koop. Het logo verwijst naar een ruiter. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is David Jones een Frans tassenmerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Courneuve, even buiten Parijs.

Het assortiment

De keuze in de modellen is gigantisch: bag in bags, buideltassen, klassieke handtassen, shoppingtassen, schoudertassen, clutches, postbodetassen, maar ook kindertassen en accessoires als portemonnees. De gebruikte materialen: PU kunststof, rundsleer, handgelooid leer, suede en canvas. De collectie is klassiek maar ook verrassend trendy. Sinds een tweetal jaren is de trend weer een grotere tas. Vandaar dat ze ook iets duurder zijn gaan worden.

Prijs

David Jones tassen zijn best betaalbaar. Gemiddeld kosten ze rond de € 50. De lederen tassen rond de € 100. Een trendy kindertas heb je voor € 30. Een leren portemonnee zit ook rond € 50. In Nederland verkoopt o.a. Hipperz vele modellen. Ook in outletshops vind je gemakkelijk een dj-tas.

Concurrentie

In deze gemiddelde prijsklasse is de concurrentie enorm: Bardolino, Panaman, Swarovski, Fimani, Esprit, Boo, Fab, Oilily, Diesel of Vingino zijn concurrerende merken.

Tassenfreaks

Misschien tot groot ongenoegen van man of vriend kom je weer eens met een nieuwe tas thuis. Mannen snappen daar niets van. Die hebben ook geen tas nodig. Met alleen maar een portefeuille komen zij met alle gemak door het leven. En die is niet eens modegebonden. Of ze het nu niet willen begrijpen: voor ons dames zit de wereld iets moeilijker in elkaar! Onze tas is aangepast aan het seizoen. Onze tas is overeenstemmend met de rest van onze outfit. Onze tas wordt bepaald door het doel van onze reis. Is dat een strandfeestje of een zakelijke afspraak? Of een tas met alle babyspullen als je naar zijn ouders moet? En er moeten altijd een hoop spullen mee: make up, lippenstift, parfum, sigaretten, aansteker, zakdoek, portemonnee, rijbewijs, sleutels, foto's van de kinderen, kortom ze is al gauw te klein zodat we ook weer eens niets meer kunnen vinden! En slijten doen die dingen ook! Dus heren: graag of niet, een tas hoort erbij!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020