Excite

De hipste damesschoenen van 2011

De winter is al enige tijd voorbij en de zomer staat voor de deur. Weg met de laarzen, weg met de zeer comfortabele UGGs. Men gaat massaal zomerschoenen kopen. Welke damesschoenen zijn hip in 2011?

Sleehak

De sleehak is nog steeds een populaire en graag geziene schoen in de zomer. Ze zijn er in allerlei varianten en dessins. Van kleur tot simpel wit. Een kleurige sleehak haalt iedere outfit op. Een vooral zomerse verschijning is de sleehak in espadrillevorm!

Houten plateauzolen

Ook de plateauzolen zijn terug van weggeweest, maar niet meer met het design uit de jaren negentig. Nee, ze zijn aangepast naar 2011. De vormgeving is behouden, maar wel vernieuwd zodat het dit jaar weer prima kan. De kleuren zijn vooral aardetinten. Plateauschoenen passen bij de smalle broeken die dit jaar in de mode zijn, maar kunnen ook uitstekend bij een jeans met wijdere pijpen voor een echte seventies look.

Flatform

De flatform is nieuw. Dit is een schoen met het comfort van een ballerina met de rand van een plateauzool. Deze schoenen houden de voet op één lijn. Dit is ideaal voor de vrouwen die niet op hakken mogen of kunnen lopen, maar wel een beetje hoogte willen hebben.

Espadrilles

Espadrilles komen bijna elke zomer weer terug en ook deze zomer. De schoen is ook aangepast als een platte ballerina naar 2011. De schoenen zijn te koop in heel veel verschillende kleuren en patronen. Als je wil dat je schoenen bij je kleding passen, dan kun je prima slagen bij de zoektocht naar espadrilles.

Sandalen

Sandalen zijn populair. Niet de sandaal die je in bijvoorbeeld reformwinkels kunt kopen, maar de sandaal met hak en bijvoorbeeld allerlei bandjes. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren die prima bij de zomer passen. Geen neon of pastel, maar wel lichte en zoete kleuren.

Loafers

Loafers zijn weer hip en mogen weer. De schoen is er veel kleuren. Denk aan babyblauw en felroze. Ook tankleurige loafers kunnen prima deze lente en zomer. De schoen is geschikt om te dragen naar het strand, maar na het werk kan ook prima.

Ballerina's en flipflops

Naast al deze schoenen blijven de typische lente- en zomerschoenen ook nog populair. Denk aan flipflops in vrolijke kleuren voor de zomer en ballerina's in zachte kleuren voor de lente.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020