Excite

Voor dames is de pluizige haarmode uit 2010 nu vrouwelijker

Voor dames zijn er nonchalante en chique kapsels uit de haarmode van 2010 nog steeds perfect. Het verschil met dit jaar is de mate van verzorging. De haarmode van vorig jaar is enigszins veranderd, maar nog steeds kunnen dames lopen in een kapsel uit 2010. Een kleine selectie van de haarmode uit 2010 is Big Hair, Androgyn, Slick en Steil en de Fake Bob.

ELLE Magazine

Veel kapsels zijn nu in de winter 2011 nog steeds een veel geziene verschijning. Enkele van die kapsels zijn de vlecht en de rommelige staart. De website van ELLE magazine laat veel kapsels zien die in waren in 2010. ELLE laat niet alleen foto's zien, maar geeft ook uitleg hoe het kapsel gemaakt kan worden.

Dior en Alexander Wang

Veel dames kunnen de haarmode van 2010 makkelijk bij zichzelf toepassen. In de winter dat jaar stond de vlecht in het middelpunt. Op de foto's ogen de vlechten pluizig, vergelijkbaar met de makkelijk staart. Beide haardrachten staan vrouwelijk en zijn geschikt voor dagelijkse activiteiten en flitsende feesten. Een vlecht die wordt uitgelegd door ELLE is de visgraatvlecht van Dior en de slordige zijvlecht van Alexander Wang. Bij ELLE zijn ze helemaal weg van deze look. Voor alle dames is de vlechtende haarmode uit 2010 ook dit jaar helemaal hip.

Slick en Chique

Niet alleen slordig en pluizig was voor dames de haarmode van 2010. In 2010 konden dames ook kapsels maken die geschikt waren voor uiterst nette gelegenheden. De trend Slick en Steil is ook in 2011 nog te dragen. Kenmerkend voor deze haarmode is glad en platgestreken haar. In 2011 wordt dit aangeduid als glans en chique. De Slick en Steil haardracht is de wat punky trend die in 2011 weer netter is gemaakt. Kijk op ELLE hoe je deze haarmode uit 2010 nu weer 2011 kan maken.

Voor dames is de haarmode uit 2010 een beetje veranderd. De punk is weg en er is meer vrouwelijkheid en verzorging voor in de plaats gekomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020