Excite

Elegante cyell badmode voor 2011: nu online

Cyell is een Nederlands modemerk dat in meer dan 1200 modehuizen en lingeriezaken door heel Europa te verkrijgen is. Cyell omschrijft zichzelf als een elegant merk bedoeld voor de zelfbewuste en modieuze vrouw. Waar Cyell vooral bekend om staat, is de goede kwaliteit en vaak perfecte pasvorm. Deze is ook terug te vinden in de Cyell badmode voor 2011, die ook online te bekijken is.

Cyell badmode voor 2011

Ook dit jaar heeft Cyell weer een kleurrijke badmode collectie voor 2011. De Beachwear-collectie is vrouwelijk, maar ook eigenzinnig. Het thema is dit jaar vooral kleurrijke dessins met de meest bijzondere kleurencombinaties. De badmode bevat naast de standaardstukken zoals bikini's, badpakken, rokjes, tunieken en jurkjes ook tankini's en pareo's. Ook nu is er weer gezorgd voor een goede pasvorm en een goede kwaliteit stof. Elk soort vrouw zal zich daarom thuisvoelen in een van de stukken ontworpen door Cyell.

Waar koop ik Cyell badmode?

Cyell is door heel Europa te krijgen. Mocht je in de vakantie dus onverhoopt schade aan je kleding krijgen, dan is deze heel makkelijk te vervangen in een van de vele verkooppunten van Cyell. De Cyell badmode 2011 is online te bekijken op www.cyell.com. Hier kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief, zodat je meteen op de hoogte bent van alle laatste updates rondom het merk. Daarnaast krijg je ook leuke voorproefjes te zien van de collecties van volgend jaar.

Cyell badmode is perfect voor iedereen die van de zomer wil genieten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020