Excite

Cristiano Ronaldo in onderbroek gespot!

Voetballer Cristiano Ronaldo trekt in zijn gewone outfits meestal al de aandacht. Nu is hij echter ook te bewonderen in zijn onderbroek. Niet in de roddelbladen, maar in de nieuwe campagne voor Armani. Hiermee volgt hij David Beckham op.

David Beckham poseerde een aantal jaar terug voor het eerst voor het modemerk en baarde toen behoorlijk wat opzien. Zijn onderbroek was namelijk behoorlijk goed gevuld, iets dat volgens veel mensen niet helemaal realistisch was. Beckham en zijn vrouw Victoria hielden echter vol dat het wel degelijk om een echte foto ging, die – tenminste in dat gebied - zonder hulp van Photoshop of andere middelen gemaakt was.

Nu is Cristiano Ronaldo aan de beurt om het nieuwe ondergoed van het modemerk aan te prijzen. Hij doet dit samen met Megan Fox, wiens foto’s al eerder te zien werden. Ronaldo heeft duidelijk een iets minder gevulde onderbroek, maar maakt van de gelegenheid gebruik om zijn afgetrainde lijf eens goed te laten zien. In allerlei poses laat hij precies zien wat hij krijgt voor 3000 keer opdrukken per dag. Zijn lijf wordt door Armani al het perfecte lijf genoemd, dat voor jeugdigheid staat.

Dit is niet de eerste keer dat Ronaldo in de voetsporen van David Beckham treed. Ook hij wist het befaamde shirt met nummer 7 te veroveren bij de club Manchester United, waar David Beckham voor speelde, en kwam – twee jaar na het vertrek van Becks – ook bij Real Madrid.

Afbeelding: Flickr account gordonflood.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021