Excite

Cowboytrend is helemaal terug

Wie er deze zomer helemaal trendy uit wil zien, kan met een gerust hart teruggrijpen naar het Wilde Westen. De cowboytrend is namelijk weer helemaal terug. Van hoeden tot bloezen met ruches en van jeans met hoge taille tot shorts met rafels: het kan allemaal weer.

Ralph Lauren en Moschino lieten het op de catwalk al zien; de trend die Dolly Parton en Emmylou Harris al hun hele leven showen, mag nu ook weer in de kledingkast te vinden zijn. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je kiest voor items die passen bij jouw stijl én je lichaamsvorm. Transformeer dus niet zomaar heel je kast, maar kies de items die bij jou passen en maak er iets moois van.

Je kunt dit doen met een subtiele accessoire, bijvoorbeeld een zakdoek of een cowboyhoed. Als je voor subtiel gaat, kies dan voor één item. Ga je voor de volledige outfit, houd het dan nog beperkt tot bijvoorbeeld een spijkerbroek en een mooie blouse. Andere musthaves die eigenlijk niet in je kast mogen ontbreken zijn een paar mooie cowboylaarzen – bijvoorbeeld van bruin leer of misschien zelfs suède – en een spijkerrok. Ook hiervoor geldt; draag alleen wat ook bij jou past en maak er geen geforceerde look van. De cowboytrend draait juist om plezier en luchtigheid!

Afbeelding: Flickr account Robert Bejil Photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021