Excite

Een strak lijf met corrigerend ondergoed

Een strak figuur creëer je met het dragen van corrigerend ondergoed. Het ondergoed is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van losse hemdjes en korte broekjes tot bodysuits. Corrigerend ondergoed maakt je buik nét wat platter en helpt je om je figuur wat te verstevigen. Corrigerend ondergoed geeft iedereen een mooie figuur.

Creëer een strak silouhet

Je vraagt je misschien vaak af hoe het toch kan dat al die celebrities geen enkel vetrolletje lijken te hebben. Hoe strak de jurkjes of shirtjes ook zitten, alles lijkt perfect te zitten, terwijl bij de gemiddelde vrouw er zo nu en dan wel eens een 'love handle' over de broek uitpuilt. Hun geheim, zo is gebleken, is corrigerend ondergoed. Het ondergoed, wat het uiterlijk heeft van normaal ondergoed zoals slipjes, onderjurken en hemdjes, hebben als speciaal effect dat ze corrigerend werken op de plekken waar nodig.

Waar koop je corrigerend ondergoed?

Hoewel corrigerend ondergoed eerst 'not done' was, komen steeds meer mensen ervoor uit dat ze het dragen. Het ondergoed is nu ook in alle winkels verkrijgbaar. Net zoals met normaal ondergoed, zitten er ook bij corrigerend ondergoed grote verschillen in prijsklassen. Duurdere merken maken gebruik van net wat zachtere stoffen waardoor het ondergoed niet afknelt, maar juist comfortabel zit. Het ondergoed is te koop in de bekende lingeriezaken, maar je kan het ook online bestellen. Toch is het handig om voor je allereerste setje eerst naar de winkel te gaan zodat je kan passen. Heb je eenmaal jouw ondergoed gevonden, dan kun je in het vervolg de rest online bestellen.

Voel je sexy in corrigerend ondergoed

Hoewel corrigerend ondergoed niet het meest modieuze uiterlijk heeft, met huidkleurig materiaal als de meest voorkomende kleur, zorgt het er aan de buitenkant wel voor dat je je sexy kan voelen. Nu dat ene jurkje net iets beter zit door een veel strakker silhouet, zul je als vanzelf gaan stralen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020