Excite

Corrigerend mannenondergoed scoort!

Wie denkt dat corrigerend ondergoed alleen voor vrouwen is, heeft het helemaal mis. Het flatterende ondergoed is er tegenwoordig ook voor mannen en dit blijkt een schot in de roos te zijn. Mannen kopen het steeds vaker. Opvallend is dat vooral de online verkoop aanzienlijke successen boekt.

De bekende merken corrigerend ondergoed – denk aan Spanx en Equman – verkopen nu bijna net zo goed als de onderbroeken van gewone grote merken in dezelfde prijscategorie, zoals Hugo Boss.

Waar het ondergoed voor vrouwen zich vooral richt op de heupen en het achterwerk, zijn mannen zelfbewuster over hun buik. Die wordt met deze kledingstukken wat meer naar binnen gebracht, waardoor het zelfvertrouwen van de mannen groeit. Bovendien is er nog een positief neveneffect: de strakke kleding zorgt voor een betere houding, waardoor de kans op rugklachten vermindert.

Natuurlijk kunnen mannen ook kiezen voor een bijpassend, corrigerend shirt. Dit shirt werkt een beetje als een push-up beha en zorgt ervoor dat het bovenlijf van de drager er gespierder uit ziet.

Dat mannen liever nog niet uit komen voor hun behoefte aan corrigerend ondergoed, blijkt wel uit het feit dat de meeste kledingstukken nog via internet verkocht worden. Hoewel de vraag in de winkel steeds groter wordt, worden de grootste klappen nog online geslagen. In de Verenigde Staten zijn de kledingstukken in ieder geval al in alle grote winkels verkrijgbaar: Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Saks Fifth Avenue en Nordstrom zijn allemaal leverancier van onder meer Spanx.

Afbeelding: Flickr account albany_tim

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020