Excite

Collectie jurken Posh gestolen!

De volledige collectie Victoria Beckham jurken die Posh naar het warenhuis Neimann Marcus verstuurde is gestolen. De dieven hebben zo’n 75 jurken buitgemaakt die bij elkaar een waarde vertegenwoordigen van 387.000 euro. Posh is geschokt.

De kleding werd in een busje naar de luchthaven van Heathrow gebracht. De politie vermoedt dat het busje gevolgd werd en toen deze even moest stoppen om iets af te leveren, sloegen de dieven hun slag. Toen de bestuurder weer terug kwam zag hij alleen nog een opengebroken hangslot en twee mannen die met dozen uit de wagen kwamen. Toen de mannen de chauffeur ontdekten, sloegen zij hem neer en bedreigden ze hem met een mes.

Volgens een bron moet de misdaad erg goed voorbereid zijn. De dieven moesten geweten hebben dat de jurken van Posh in de auto zaten. Zij weten dat ze hier op de zwarte markt veel geld voor kunnen krijgen. In de winkel kost een jurkje van Victoria Beckham al snel 1.100 euro en veel modellen zijn al snel uitverkocht. De stijl van Posh spreekt aan en het helpt natuurlijk ook dat sterren als Elle MacPherson, Drew Barrymore en Dannii Minogue al gespot zijn in de jurken.

Omdat Victoria wel gewoon aan haar leveringsverplichting moet voldoen, hoopt zij nu dat de collectie voor de lente/zomer van 2010 snel weer overnieuw gemaakt kan worden. De kans dat er dan onderweg naar de luchthaven nog tussenstops worden gemaakt zal ongetwijfeld uitermate klein zijn.

Afbeelding: Flickr account sahbapasta

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021