Excite

Hoe combineer je een clutch tas?

Een clutch tas is eigenlijk nog nooit uit het modebeeld verdwenen, helaas voor veel dames is een clutch niet het meest praktische model. Er zitten namelijk geen hengsels aan, waardoor een ritje op de fiets ineens al een uitdaging wordt. Het bekende gezegde is hier deels van toepassing: wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Clutch: minimalistisch

Een clutch tas is een minimalistisch model. Het is een soort platte handtas zonder hengsels. Je draagt de clutch tas geklemd onder je arm. Niet handig als je de hele dag op pad ben naar afspraken, zeker niet handig op de fiets, maar wel superchique! Het grote voordeel is dat er geen schouderband of handvat in de weg zit van je outfit. Alle aandacht gaat uit naar de rest van je look, zoals een mooie minimalistische japon.

Clutch combineren

Zoals gezegd zorgt een clutch ervoor dat er geen zichtbare bandjes van je tas in beeld zijn. Het model tas staat daardoor prachtig bij japons en jurkjes die strak om je lichaam zitten. Je vrouwelijke figuur komt dan extra goed uit. Draag er hoge hakken bij en je bent op en top vrouw. Een jeans met een colbertje is ook een gouden combinatie. Jasjes en vestjes zitten vaak mooier als ze niet worden afgekneld door een schouderband van een schoudertas of een handtas, Een mooie grote clutch kan wonderen doen voor deze professionele look. Als het buiten frisser is, kun je met een mooie wollen jas en een clutch ook een grote indruk maken. Ga altijd voor een chique en vrouwelijke look. Laat je sneakers in de kast staan als je op pad gaat met een clutch.

Plastic clutch tassen

Hoewel we bij een clutch vaak denken aan een platte tas van leer of suède, zijn er veel soorten clutch tassen op de markt. Ontzetten retro en speels zijn de kleine plastic modellen die je in je hand kunt houden. Helaas kan hier niet zoveel in, maar het is dan ook geen praktisch model. Je bent in ieder geval verzekerd van een onvergetelijke look!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020