Excite

Claes Iverson jurken voor WE Fashion

De Deense ontwerper Claes Iversen gaat een samenwerking aan met het bedrijf WE Fashion. De winkelketen die in alle grote winkelsteden in Nederland, maar ook België, Duitsland en Frankrijk zit, staat bekend om de meer casual kleding zoals jeans en goede basics. Claes Iverson zal voor WE Fashion juist een collectie van vijf feestelijke jurken ontwerpen.

Claes Iversen en WE Fashion

Het is niet voor het eerst dat een ontwerper samenwerkt met een high street betaalbaar en toegankelijke kledingwinkel. Al eerder ontwierp Frans Molenaar meerdere collecties voor de C&A en Mart Visser heeft een samenwerking met de V&D.

De Deens - Nederlandse ontwerper Claes Iversen gaat nu een samenwerking aan met WE Fashion. Volgens de creative director van WE, Peter Ingwersen is het voor beide partijen een mooie kans en omschrijft de samenwerking als een win-win situatie: "Onze klanten kunnen nu een echte designerjurk aanschaffen en Claes kan zijn werk presenteren aan een breed publiek."

Vijf jurken

De samenwerking is onderdeel van het programma We & Friends, waarbij WE een groep modeontwerpers bekend wil maken bij het grote publiek. De collectie WE & Claes Iversen bestaat uit vijf jurken speciaal voor feestelijke gelegenheden. Niet voor niets hangen de kleedjes vanaf 19 november in de winkels: precies op tijd voor de feestdagen.

Kenmerkend van de stijl van Claes Iversen zijn de details op zijn jurken. Het zijn vrouwelijke en romantische ontwerpen met veel glimmertjes, glans en bloemen.

Iversen heeft onder andere Stacey Rookhuizen, Lieke van Lexmond en Bracha van Doesburg als vaste klanten. Spreekt hun stijl je aan? Dan zal ongetwijfeld de collectie van Claes Iverson voor WE Fashion je aanspreken.

Designerjurk voor iedereen

De vijf jurken van Claes Iverson voor WE Fashion zullen te koop zijn bij geselecteerde winkels van WE. Ook via de webshop wefashion.com zullen de jurken beschikbaar zijn voor modefans. De jurken zijn te koop in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het is de uitgesproken kans voor fashionista's om een echte designerjurk aan te schaffen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020