Excite

Chinese merk Aimer schittert tijdens Fashion Week Peking

Fashion Week in New York en Fashion Week in Parijs hebben geen nadere uitleg nodig; iedereen dat je deze evenementen echt niet mag missen als je ook maar iets met mode hebt. De Fashion Week van Peking is misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder indrukwekkend. Dat werd deze week bewezen tijdens de show van Aimer.

Lingeriemerk Aimer liet tijdens de Fashion Week in Peking zien dat Chinese mode echt in opkomst is. De show werd gevuld door spannende lingerie, die door modellen vanuit de hele wereld geshowd werd. Spannende zwarte setjes, veel kant, kanten kousen, bodystockings: het is zo maar een greep uit de mogelijkheden. Volgens kenners is de Chinese mode-industrie nu al groter dan ooit en zal dat in de komende jaren alleen maar toenemen.

De collectie van Aimer is ontworpen voor mannen én vrouwen. De ontwerpers hebben gekeken naar hoe mannen vrouwen zien, maar hebben ook rekening gehouden met waar vrouwen zich goed in voelen en wat het karakter van de vrouw weergeeft. Het thema van de show was rond en zacht en dat komt onder meer tot uiting in de accessoires. Uiteraard blijven de kledingstukken nog steeds wel sensueel en spannend.

Naar verwachting kan het merk Aimer zich binnenkort aansluiten bij de wereldtop. Mogelijk volgen dan ook shows tijdens andere Fashion Weeks, zoals in New York of Parijs.

Afbeelding: blick

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021