Excite

Chicste kleur van deze winter: kamelenbruin!

Als je deze winter goed voor de dag wilt komen, dan doe je dat niet in een kleurige of zwart-witte outfit, maar in kamelenbruin. Dat is namelijk dé nieuwste trendkleur van komend seizoen. En dat is opvallend, want nog zo heel lang geleden was dit een kleur waarin je juist niet gezien wilde worden!

Vanwaar die plotselinge ommezwaai? De bijzondere kleur beige werd ineens weer volop gebruikt in shows van bekende couturiers. Op de catwalk werd de ene na de andere outfit in kamelenbruin geshowd. En als het op de catwalk verschijnt, dan duurt het niet lang, of die trend zet zich door in het gewone straatbeeld.

Als je je nieuwe wintergarderobe nog niet gekocht hebt, dan doe je er dus verstandig aan om ook voor camel te kiezen. Dan rest alleen nog de vraag; waar combineer je je chique kamelenbruine kleding mee? De veiligste keuze is zwart. Zwart is stijlvol, chique en past eigenlijk praktisch overal bij. Voor wat betreft accessoires: goud past prachtig bij kamelenbruin.

Om er van top tot teen goed uit te zien én de mode te volgen, maak je je outfit af met een mooie hak. Dat hoeft niet per ze zo’n hoge hak te zijn als we onlangs bij Alexander McQueen zagen; komend seizoen zien we juist weer dat de kleinere hak zijn (her)intrede doet. Alle grote designers doen mee aan deze trend, dus je zult ook ongetwijfeld iets kunnen vinden dat bij jouw stijl past!

Afbeelding: Flickr account Idhren

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021