Excite

Celebs maken de midirok weer sexy

Na de mini- en de knierok is de midirok weer helemaal terug van weggeweest. De midirok lijkt op het eerste gezicht erg braaf en weinig flatteus voor je figuur, maar een aantal celebs hebben ontdekt hoe je ook een sexy tintje aan dit kledingstuk kan geven. Sterren als Rosie Huntington-Whitely (foto) en Carey Mulligan geven het goede voorbeeld.

Al langer was de midirok bij heel veel designers terug te vinden in de zomercollectie. Onder meer Miu Miu, Louis Vuitton en Yves Saint Lauren kwamen er mee op de proppen. Toch liepen de gemiddelde vrouwen niet over van enthousiasme. Dat het ook leuk kan, bewijst Carey Mulligan die is gespot met het kledingstuk waarbij ze haar buik op tactische wijze bloot liet.

Ook Rosie-Huntington Whitely combineert de losse rok met een kort los topje en een riem voor een vrouwelijk effect. De actrice/model wordt in tijdschriften regelmatig geprezen om haar uitstekende stijlgevoel. Actrice Camille Bell draagt graag een retro rok en maakt het af met een diepe decolleté.

Ook Kate Bosworh wordt regelmatig gespot in een midirok waarbij ze eenvoudige accessoires aan het geheel toevoegt. De losse stof en een diepe decolleté maken het geheel minder preuts. Al met al is de midirok erg geschikt voor vrouwen in alle soorten en maten. Maak het geheel af met leuke accessoires en je hebt een zeer elegante outfit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020