Excite

Op naar carnaval! Heb jij al een kostuum?

Met carnaval is elk kostuum weer een pracht. Natuurlijk heb je er altijd mindere en juist heel originele kostuums bij zitten. Om ervoor te zorgen dat jij dit jaar een wel heel mooi kostuum hebt, lees je onderstaande tips.Het traditionele kostuum met een twistWil je origineel zijn, dan is het traditionele kostuum voor carnaval eigenlijk uit den boze. Er hebben door de jaren heen al zo veel prinsessen, piraten, film- en supersterren hun opmars gemaakt, dat het lastig is om hiermee nog origineel te zijn. Wil je toch een traditioneel kostuum? Geef het dan een leuke twist. Maak bijvoorbeeld een horrorkostuum waarbij Sneeuwwitje allergisch is voor appels (denk aan veel rode schmink/uitslag rond de mond). Het is net even wat anders en daardoor valt het op.

Laat je kostuum inspelen op de actualiteitOp het moment dat je kostuum voor carnaval slaat op iets wat net is gebeurd, heb je de meeste kans dat jij de enige bent die erin rondloopt. Is er net een aflevering geweest van je favoriete comedyserie of tekenfilm? Kleed je als de hoofdpersoon in één van de situaties die jij zo leuk vond.

Om een idee te geven: het prijswinnend kostuum van een carnavalsfeest was ooit 'Awesome-0 3000', een kostuum dat door een karakter van South Park werd gedragen tijdens een recente aflevering. Er waren niet meer dan twee kartonnen dozen nodig om het kostuum te maken. Kortom: met minimale middelen kun je, door in te spelen op de actualiteit, toch als het origineelst voor de dag komen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020